jouda

jouda | Na budúci mesiac budem premiérom

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
jouda
Vnímavé eľity
 
Nehanebná bublina
Nehanebná bublina | 13.4.2021 14:26

A ako Vám chutí kávička, či čajíček zo šáločky s fotografiou masavého vraha?


Len tak
Len tak | 13.4.2021 14:36

To vieš, v kaviarni sú inteligentní ľudia.

Nebudú čakať ako ovce, kým na nich dôjde rad.

A čo vy v krčme, ide to ?


Nathanael
Nathanael | 13.4.2021 15:44

Bublina: masový vrah je kto? Alebo je pointa v tom slove masavý?


Len tak
Len tak | 13.4.2021 16:02

Nathan : pozri sa na avatara odosielateľa príspevku, a pochopíš.


Len tak
Len tak | 13.4.2021 16:09

jojojo: Dotklo sa ma to ako konzumenta kávy. :-)

:-) Je potešujúce, že sa snažíš o komplexné procesy, ktoré spadajú pod názov "myslenie".


theory
theory | 13.4.2021 16:20

vždy ma zaujímalo, prečo je kaviareň iba v Bratislave...

prečo?


ja-som ja
ja-som ja | 13.4.2021 17:13

Kaviareň nie je len v Bratislave, aj v Košicoch som videl... ale teraz sú zatvorené..
Matovič nehovorí psychopati, to BA kaviareň hovorí, že psychopat, hoďte naňho sieť..On hovorí Idioti.. Nebude predsa odsudzovať ľudí s rovnakou diagnózou.. jedine že by bol psychopat..


legnaw
legnaw | 13.4.2021 17:41

a co na to taka trnafska sockarna?


Xytrolin
Xytrolin | 13.4.2021 23:56

Mozno v kaviarni ludia viac vnimaju, ze politik by sa o volicoch a obcanoch z principu nemal vyjadrovat hanebne. Samozrejme, psychopati to tak nevnimaju, a preto su asi ticho...


tmiro
tmiro | 14.4.2021 07:42

Lebo s Matovicom je to ťažké.
Aj naposledy vykríkol, že tu ONI pracoval stále na znemozneni Sputniku V a Konecne sa im to podarilo, keď Sukl dal otestovať Sputnik V v necertifikovanom laboratóriu a Rusky investičný fond co čo to bolo sa tým cíti veľmi poskodeny a žiada vakcíny naspäť, gratuluje, idioti.

A teraz co tým chcel povedať, komu sa konečne podarilo zabrániť použitiu Sputniku V na SK?

Ja som tipoval, že myslí ako vždy Remisova a Sulika (Kollara nie) a naznacuje, že za rozhodnutím úradu testovať vakcínu je nejakým záhadným spôsobom Sulik.

Ostatní to pochopili tak, že keď to ten úrad testoval tak Matovic nadáva na vedcov z úradu.

Premiér aj nejaký minister sa vyjadrili, že Matovic tým nemyslel vedcov, takže mne to vychádza tak, že som asi trafil, že Sulik je na vine a môže za vedcov podľa Matovica.


tmiro
tmiro | 14.4.2021 07:43

Takže keď povie psychpati, babo rad, koho myslí...


ko
ko | 14.4.2021 10:38

ja som napisal "nebudem volit toho psychopata", a polka prispevkov bola v style: co mas proti Matovicovi?


Xytrolin
Xytrolin | 15.4.2021 14:22

@Jojojo: Jojo, Branko Fabry je určite v tomto eksper. Veď predsa ŠUKL uviedol aj niektore zakladne veci - ako napríklad úplne rozdielne podmienky skladovania a prevážania... To aj AstraZeneca sa zakaždým môže skladovať a prevážať inak? Alebo nejaká iná schválená vakcína v EÚ? Ale dalo sa minimálne čakať, že to niekto posunie do roviny Baťová - Matovič, akoby Baťová sama spravila všetkých 13/14 testov... Smiešne... A čo tie nedodané podklady? Za to tiež môže Baťová?


Xytrolin
Xytrolin | 16.4.2021 09:35

@Jojojo: Trošku si to otočil, nie? Politiku z toho spravil Matovič spôsobom, akým to objednal, doviezol a uvítal. A ŠUKL predsa informácie žiadal, čo to píšeš, že namiesto toho aby sme zažiadali bla-bla-bla? A ŠUKL nič nezačal skúmať len tak z pasie, dostal písomnú požiadavku od člena vlády! Vydokladovať má všetko výrobca / dodávateľ, a zjavne, tak ako nedodali papiere na EMA, tak nedodajú ani nám. A nechápem, načo sa to má posielať ešte do Maďarska na testy? Veď Maďarskí testovači otestovali predtým maďarskú dodávku, a tiež im vyšla "odlišnej" kvality od tej v Lancete. Akurát, že vláda V. Orbána to obišla nariadením ministra a začali pichať. Jedinú múdru vec u nás zatiaľ povedal Drucker, ktorý hneď dal podnet na GP, aby škatule zaistila. Pretože dôkazový materiál sa neposiela naspäť podvodníkovi, ale na políciu ako dôkaz... To, že nejaká látka neškodí morčatám, má správnu farbu, je bez zápachu a neviem, čo ešte, neznamená, že je to tá istá vakcína zverejnená v Lancete. Ale ak chce niekto za jednu dávku dostať cca 20USD, tak by to malo byť to, čo bolo objednané. Veď ide o zdravie 1 mil ľudí (predpokladám, že poslali obe zložky v krabiciach, A aj B dávku).


Xytrolin
Xytrolin | 16.4.2021 12:42

@Jojojo: Sulík svoje "divadielko" na letisku vysvetlil jasne a zrozumiteľne. Ale tu sa bavíme o nákupe látky s dosahom na milión ľudí! ŠÚKL je nezávislý orgán, a jeho riaditeľ má v plnej kompetencii vyjadrovať sa k chodu i k práci tejto inštitúcie a to aj verejne! To nie je úrad lokajov a služobníkov ľudí, ktorí o 4 roky môžu byť zase podnikateľmi s regionálnymi inzertnými novinami! Tvoje prirovnanie k šéfóvi je úplná hyperbola. Ak si mám vybrať, komu zverím svoje zdravie, tak určite odborníkom a nie premiérovi alebo ministrovi-momentálne- financií. A ten tvoj dovetok, že nominant SMERU-strany, ktorej šéf má "finančné skupiny/žralokov rád ako koza nôž" Drucker nominoval Baťovú - manželku opozičného politika - do úradu preto, lebo nie je odborníčka, ale po známosti???? :D A kto ju tam mal vtedy nominovať? Minister financií? :D :D :D Prosím Ťa, už neperli. To nebola žiadna potmehúdska skrývaná akcia, normálne -"škaredá zlá" Unipharma to má v Newsletteri tu, str.13:
https://uniphar...01_2017_web.pdf


Len tak
Len tak | 16.4.2021 13:01

jojojo, hoď uterák. Xytrolín ťa mláti ako žito.


Len tak
Len tak | 16.4.2021 13:32

"Keď si hocijaký úradník robí svoju vlastnú politickú agendu. Tu si každý "nezávislý" orgán asi robí čo chce a púšťa vyjadrenia komu chce a o čom chce?"


:-) To je do popuku, ak sa týmto zastávaš Matoviča, ktorý si robí totálne čo chce :-)

To myslíš naozaj, alebo si sofistikovane robíš srandu ? :-)


Len tak
Len tak | 16.4.2021 13:34

"Tvoj podriadený, ktrého si poveril jeho kontrolou, potom rozhlási do sveta, že je to nejaký podradný šunt?

Tak teda ŠUKL mal držať basu a odkývať to Matovičovi a Rusom ?

Tu už nejde o životy ???


Len tak
Len tak | 16.4.2021 13:49

No, až tak veľmi som sa Matelkových excesov nezastával. Skús pozrieť moje príspevky. Nevolil som ho, a uznávam, že zlyhala moja predstavivosť v tom, ako veľmi sa môže psychopat utrhnúť z reťaze.

Píšeš, že ŠUKL to nemal rozhlásiť do sveta. Ak by ŠUKL držal bobríka mlčania, pre Matoviča by to bolo to isté ako súhlas, a ešte by sa po nich pekne povozil. Nie som si istý časovou postupnosťou. Nebolo to náhodou tak, že najprv sa Matovič začal navážať do ŠUKLu, až potom sa ozvali aj oni a zverejnili svoje stanovisko ?

Moja otázka: Mal ŠUKL mlčať, ak keď došiel k názoru, že je to šunt ?
A ešte raz: Už nejde o životy? Už ide len o to, aby sa očkovalo Sputnikom za každú cenu ?
.
Poznámka: Voči Rusom a Sputniku nič nemám. Ale ak nemienia dodržiavať obvyklé civilizované postupy ( napr. dodanie dokumentácie ), tak som proti tomu, aby sa očkovalo nejakou neidentifikovateľnou zázračnou vakcínou len kvôli viere v jej úžasné schopnosti.
To už môžeme rovno chlastať Savo a tĺcť sa krucifixom po gebuli.


Xytrolin
Xytrolin | 16.4.2021 13:52

@Jojojo: Čiže niečo v zmysle:vyhraj voľby - môžeš všetko??? :D


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader